Popis
Sáček rozbalte a příčným řezem cca 2-4 cm od spodní části odstraňte zbytky substrátu i s nožičkami.
TIP na gril
- Po odstranění spodní části se zbytky substrátu, rozdělte balení na 5-6 samostatných svazků. Každý ze svazků zabalte do italské panchety nebo kvalitního špeku/slaniny a celé propíchněte párátkem. Jednotlivé svazky vložte na grilovací tácek nebo lávový gril (nikoliv na přímý oheň). Grilujte cirka 10 min (enokii se nesmí vysušit, jinak budou tuhé!) a podávejte s bílým pečivem.
- Doma v troubě vložte do otevřeného pekáčku a pečte cirka 10 min při 150 °C.
Hmotnost: 200g
Produkt z: Nizozemí
Hmotnost | 0.2 kg |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář