Popis
Tempura obalovací směs - 500g
Máte rádi něco křupavého a voňavého...
Vyzkoušejte obalit kuřecí maso, zeleninu, rybu, krevety v hotové obalovací směsi Tempura. Směs stačí smíchat s vodou například v poměru 200g směsi s 300ml vody. Vymíchejte hustější těstíčko a obalte v něm zvolené maso nebo zeleninu a šup s ním na pánev - smažte do zlatova a do křupava.
Obalené maso či zeleninu v tempuře nemusíte nutně smažit, ale můžete i dát i upéct do trouby. Záleži jen na Vaší chuti a kreativitě.
Návod k přípravě:
- Nachystat, očistit, zeleninu, krevety či jiné mořské plody.
- Obalit v suché směsi tempury.
- Smíchat směs tempury se studenou vodou v poměru 1:1, dobře promíchat, možné přidat vejce (ale nemusí být) a v této směsi obalit zeleninu či krevety.
- Osmažit dozlatova v rozpáleném oleji ze všech stran.
Důležitý tip: Těstíčko by mělo být ledové, čím větší bude teplotní rozdíl teštíčka a oleje na smažení tím lépe.
Podávejte za čerstva ještě křupavé například s rýží a sladkokyselou omáčkou.
Složení: pšeničná mouka (95,3%), koření (sůl, kukuřičný škrob, česnekový prášek, cibule prášek, pepř), cukr, sůl, prášek do pečiva (regulátor kyselosti E500, E450, E341), kukuřičný škrob, emulgátor E470, lepkavá rýže, zahušťovadlo E415, barvivo E101.
Skladování
Obsah: 500g
Skladujte v suchu a temnu.
Vyrobeno: Jižní Korea
Hmotnost | 0.55 kg |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.