Popis
- perfektně ostrý, přesný a odolný - vyroben z oceli, ze které se vyrábí i chirurgické skalpely
- tradiční japonská rukojeť z dubového dřeva
- jednostranně broušený
- tradiční nůž na ryby, mořské plody a sushi
- jednoduchý na údržbu
Nůž je speciálně určený pro práci s rybami, chobotnicemi, i ostatními mořskými plody a především pro výrobu sushi. Dobře Vám také poslouží např. při plátkování šunky či sýra. Jistě pro něj ale naleznete širší využití ve vyší kuchyni.
Konstrukce rukojeti vychází z japonské tradice. Je tedy velmi lehká a pohodlná. S nožem se velice příjemně pracuje a umožní Vám dosáhnout perfektních výsledků třeba právě při výrobě sushi nebo tenkém plátkování lososa.
Jako materiál pro výrobu rukojeti je použito dubové dřevo.
Nůž je uložen v dárkové krabičce.
Podobné produkty
Hmotnost | 0.2 kg |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář