Miso sójové hnědé BIO 250g

 

Hnědá "genmai miso" pasta s lokální recepturou z z neloupané rýže natural a sóji od české firmy Kojibakers. Je vhodná jako polévkový základ a univerzální dochucovadlo v BIO kvalitě. Pasta je nahrubo mletá, za studena kvašená, nepasterovaná. 

Dostupnost Skladem (>10 ks)
190 Kč
   
Kód produktu 5470
Kategorie Polévky, Miso
 

Zdravý polévkový základ pro zeleninový či masový vývar, s nudlemi, rýží, sýrem apod.  Lze použít jako dochucování všech druhů polévek místo bujónu, dále jako zpestření zeleninových či těstovinových salátů, míchaných vajíček, pomazánek, na chleba atp.

Použití: rozmíchané v nevroucí vodě k jídlu či pití.

Složení: rýže natural sušená, voda, sója sušená 19%, sůl mořská, aspergillus oryzae

alergeny: sója

Skladování: při teplotě do 20°C, po otevření v chladu do 8°C.

Výživové hodnoty na 100g: 

energie  816kJ/195kcal, tuky 1.6g (z toho nasycené mastné kyseliny <0.5g), sacharidy 36g (z toho cukry 13.8g), bílkoviny 9.7g, sůl 7.3g

 

Hmotnost 0.5 kg

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole: