Popis
Složení: fazole černé oko
Hodí se nejen do salátů, ale také jako příloha či samotný hlavní chod v kombinaci s kořením a zeleninou. Uvaříte z ní také výživnou polévku. Pokud si rádi nakličujete luštěniny, fazole černé oko se k tomu výborně hodí.
Příprava: Fazolky dobře přeberte od drobných nečistot a properte pod tekoucí vodou. Poté fazolky namočte na 10-12 hodin. Poté vaříme v nové neosolené vodě 30-60 minut nebo 20 minut v tlakovém hrnci do změknutí. Solíme až nakonec.
Nutriční hodnoty (ve 100 g): energie 1545 kJ / 365 kcal, bílkoviny 21 g, sacharidy 61 g, z toho cukry 6,1 g, tuky 2,6 g, z toho nasycené mastné kyseliny 0,8 g, sůl 0,01 g
Vyrobeno: Thajsko
Hmotnost | 0.3 kg |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.