Popis
Sójovou omáčku můžeme použít do všech jídel kromě sladké kuchyně. Výborná je na marinování a minutky, do polévek a polévkových základů, masových šťáv, omáček, orientálních jídel, dresingů, majonézových salátů a studených pikantních omáček. Výborně se hodí na jakoukoli uvařenou rýži.
SLOŽENÍ
Cukr, sójová omáčka (voda, sójové boby, pšenice, sůl), glukózový sirup, víno (oxid siřičitý), voda, sůl, výtažek z kvasnic.
Obsahuje alergeny: Sója, lepek, siřičitany.
Výživové údaje na 100 ml | |
Energie | 1101 kJ / 260 kcal |
Tuky | 0 g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 0 g |
Sacharidy | 57,0 g |
z toho cukry | 52,0 g |
Bílkoviny | 4,3 g |
Sůl | 7,1 g |
SKLADOVÁNÍ
Skladujte v suchu a temnu. Po otevření skladujte v chladničce.
ZEMĚ PŮVODU
Japonsko
Hmotnost | 0.6 kg |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář