• 1 z 2
 

Červíci křupaví Perníci 20g

 

Pokud miluješ tu chuť a vůni domácích perníků, tak tě tito červíci jistě uchvátí a budeš je mlsat namísto jiných sladkých pochoutek.

Dostupnost Vyprodáno
Měrná cena 6 900 Kč / 1 kg
138 Kč
Kód produktu 5990
Kategorie asijské potraviny
Položka byla vyprodána...
 

Moc dobře víme, jek moc milují Křupavé červíky děti. Právě pro ně, je navržena tato příchuť křupavých červíků. Směs perníkového koření z oblíbených bylin. Trocha cukru a špetka soli. Křupaví červíci Perníci jsou mezi dětmi ještě oblíbenější, než původní dětmi velmi oblíbená slaná skořice. Perníci si ale najdou své milovníky i mezi dospělými. Každý z nás si přece rád zamlsá.

Způsob přípravy

Červíci pocházejí z českého chovu. Před jejich zpracováním prochází několikadenní hladovkou, aby se důkladně očistili. Poté je krátce povaříme, usušíme a nakonec okořeníme. Vše děláme s maximální pozorností na kvalitu a zachování výživových hodnot.

Kde se červíci chovají

Naše larvy potemníka moučného pocházejí z certifikované farmy na Moravě, která splňuje veškeré hygienické požadavky. Chovají se v plastových přepravkách s obilným šrotem. Čas od času je jim dodaná čerstvá zelenina jako zdroj vody. Chov je velice suchý, čistý a důkladně větraný. 

Zajímavostí je, že podle legislativy spadá jedlý hmyz do kategorie hospodářských zvířat. S ohledem na to je hmyz nejčistěji chované i zpracovávané hospodářské zvíře. Na jeho chov se spotřebuje mnohonásobně méně vody, krmiva i půdy, než je to v případě jiných hospodářských zvířat.

Trvanlivost

Minimální trvanlivost křupavých červíků je 2 roky od data výroby.

Složení

V pytlíku s Křupavými červíky "PERNÍCI" najdete 95,5% sušených larev Potemníka moučného, 1,5% skořice, 1,5% cukru a 1,5% soli.

 

Výživové údaje na 100 g

Energetická hodnota 2155 kJ/ 516 kcal
Tuky (mastné kyseliny) 29 g
- z toho nasycené 7 g
- mononenasycené 15 g
- polynenasycené 7 g
Sacharidy 5,3 g
- z toho cukry 1,8 g
Bílkoviny 58 g
Sůl 2,1 g
Hmotnost 0.3 kg

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole: