› asijské potraviny › Dochucovadla › Koření, mouky
1 2 3 »
Stránka 1 z 3 - 49 položek celkem
Dashi no moto - vývarový práškový koncentrát je základem pro téměř všechny japonské polévky a dušené pokrmy.
Glutamát dodává jídlům typickou 5 chuť umami.
Japonské ostré curry v kostkách - 12 porcí
Koncentrovaná chuť past (mash) pálivých chilli v praktické sadě, vhodná jako dárek.
Papričky typické pro asijskou kuchyni, říká se jim také pyri - pyri.
Nejpálivější paprička na světě! Vítejte v pekle!
Papričky Habanero jsou typické pro oblast karibiku, jsou populární v Mexiku a na Kubě.
Paprička vznikla křížením 2 druhů, původem v Asii.
Kdo by neznal tuto papričku z Mexika?
Kari pasta vhodná pro přípravu asijských jídel. Bez glutamátů a jiných dochucovadel, dle originální thajské receptury.
Zelená kari pasta značky Exotic Food
Žlutá kari pasta vhodná k dochucení asijských pokrmů.
Kokosová mouka je skvělá bezlepková varianta při pečení. Výborná je jako základ dezertů či raw dortíků.
Kokosové mléko se při vysoké teplotě mění v karamel. Používá se k obarvení masa ve vietnamské kuchyni.
Drcené chilli pro opravdovou pikantnost pokrmů.
Nastavení