› asijské potraviny › Dochucovadla › Ostatní dochucovadla
1 2 3 »
Stránka 1 z 3 - 41 položek celkem
Glutamát dodává jídlům typickou 5 chuť umami.
Japonské ostré curry v kostkách - 12 porcí
Lahodné husté kokosové mléko s vysokým podílem kokosového extraktu.
Lahodné husté kokosové mléko s vysokým podílem kokosového extraktu bez konzervantů v bio kvalitě.
Kokosové mléko v bio kvalitě. Vhodné do kávy, dezertů, všude místo kravského mléko, do thajského kari.
Kokosový cukr je přírodní nerafinované sladidlo jemné karamelové chuti s nádechem vanilky. Vyrábí se z nektaru květů kokosových palem a je vhodný k pečení, vaření, přípravě desertů a ke slazení teplých nápojů a cereálií.
Kokosové mléko se při vysoké teplotě mění v karamel. Používá se k obarvení masa ve vietnamské kuchyni.
Rozdrcené chilli papričky - extra pálivé dodají vašim pokrmům tu pravou pikantnost.
Křenový prášek.
Křen neodmyslitelně patří do japonské kuchyně. Je to pálivý japonský křen rostoucí ne březích horských japonských řek. Používá se jako ostré dochucovadlo do japonských pokrmů, například na sushi, do polévek, na nudle, masitá jídla či dochucení mořských plodů. Nyní ve formě prášku ve znovu uzaviratelném balení. V Japonsku se podává přímo nastrouhaný zelený křen wasabi. Tento je v práškové podobě, ale ve výsledku je velmi podobný.
Wasabi křenová pasta.
Limetková šťáva z koncentrátu z 45 limetek.
Vhodná do drinků a k vaření.
Vyrábí se zahuštěním sladké mízy palmy olejné. Cukr je nerafinovaný. Má nízký glykemický index a nezatěžuje tak slinivku. Používá se na slazení nápojů, koktejlů, čajů, jídel, vloček, do zmrzlin, pudinků, na vaření, pečení…
Kořenící pasta pro Kung Pao bez konzervačních látek a umělých barviv. Kombinace sušených paprik a aromatických koření se používá k vytvoření tohoto renomovaného ostrého a kořeněného kuřecího jídla.
Sezam se používá i k výrobě sushi. Je výborným zdrojem vápníku, železa, zinku, draslíku, vitaminu E, B a karotenu.
Tento sezam je již opražený, ušetříte si tak nervy a čas:)
Nastavení