Dashi no moto Shimaya 40g

 

Dashi no moto - vývarový práškový koncentrát je základem pro téměř všechny japonské polévky a dušené pokrmy.

Dostupnost Skladem (>10 ks)
Měrná cena 2 250 Kč / 1 kg
90 Kč
   
Kód produktu 538851
Kategorie asijské potraviny
 

Dashi no moto - vývarový práškový koncentrát je základem pro téměř všechny japonské polévky a dušené pokrmy. Vyráběný ze sušeného malého tuňáka, soli, směsi koření. Používá se stejně jako instantní dochucovadlo pro japonské polévky, omáčky, dipy a těstovinové pokrmy.



Hmotnost: 40g (8 sáčků po 5g)

Složení: Sůl, glukóza, E621, E631, mouka z tuňáka, cukr, regulátor kyselosti E363, mouka z mořských řas 
Vyrobeno v: Japonsko

Podobné produkty

     
  • tom yum pasta Kód: 0001928
    Tom Yum pasta 400g
    Skladem (8 ks)

    Pasta, která obsahuje všechno důležité koření pro přípravu výtečné Tom Yum polévky.


    169 Kč
       
  • miso shiro Kód: 000064
    Miso Shiro bílá rýže (Muso) 400g
    Skladem (>10 ks)

    Miso - sójová pasta je základní přísada tradiční japonské kuchyně. Dnes je každodenně využívána na celém světě v makrobiotické stravě. 


    164 Kč
       
  • SOS TERIYAKI DO GOTOWANIA SEN SOY 80g Kód: 000429
    Základ na omáčku Teriyaki
    Skladem (6 ks)

    Kořenící vývar na přípravu japonské omáčky Teriyaki, bez glutamátu a jiných dochucovadel. 


    54 Kč
       
  •  
  • miso matcho sojove 400g muso Kód: 5426711
    Miso HATCHO sójové (Muso) 400g
    Skladem (>10 ks)

    Miso - sójová pasta je základní přísada tradiční japonské kuchyně. Dnes je každodenně využívána na celém světě v makrobiotické stravě. 


    164 Kč
       
  • Tom Yum pasta Exotic Food 50g Kód: 6612/S11
    Tom Yum pasta Exotic Food 50g
    Skladem (>10 ks)

    Pasta k přípravě tradiční thajské polévky Tom Yum.


    32 Kč
       
  • bujon pho ga Kód: 718291
    Bujón na polévku Pho Ga 75g
    Skladem (>10 ks)

    Kořenící bujón na přípravu pravé vietnamské polévky Pho Ga. 


    38 Kč
       
Hmotnost 0.07 kg

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole: