Mirin japonský 500ml

 

Pro sladkost a lesk. Přiveďte do své kuchyně slavné japonské příchutě s rýžovým vínem Takara's Hon Mirin. Vyrobený z rýže, rýžového sladu, alkoholu a sladidla je tento mirin ideální pro přidání do omáček a polévek, protože dodává nádech sladkosti a eliminuje nežádoucí pachy z masa a ryb. Mirin je základní koření ve většině japonských kuchyní, protože tvoří základní součást omáček nebo vývarů v pokrmech, jako je kuře teriyaki nebo hotki na sukiyaki. Mirin je to, co dodává těmto pokrmům jejich jedinečnou sladkost a také výrazný lesklý vzhled. Díky bezkonkurenční kvalitě se Takara Mirin stala nejprodávanější značkou v Japonsku a tradicí dobrého vaření již 160 let!

Dostupnost Vyprodáno (> 10 ks)
139 Kč
   
Kód produktu 000538
Kategorie asijské potraviny
 

Složení: lepkavá rýže, rýže koji, vařený alkohol, cukr. „Cukry“ používané v mirinu se vyrábějí hlavně rozkladem „kukuřičného škrobu“. „Koji“ je houba, která přeměňuje škrob z rýže na glukózu.

Někdy se používá i k přípravě sushi - společně se solí a rýžovým octem do rýže. Dává rýžovému zrnu žádoucí lesklý vzhled.




Vyrobeno v: Japonsko

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:
 
Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.