• 1 z 2
 

Stojánek na metličku

 

Po každé tradiční přípravě Matcha Tea odložte metličku do tohoto stojánku. Dřív a rovnoměrně proschne

Dostupnost Skladem (2 ks)
199 Kč
   
Kód produktu 4090
Kategorie Čaje
 

JAK PROBÍHÁ TRADIČNÍ JAPONSKÝ ČAJOVÝ OBŘAD?

Celá ceremonie má přesně předepsaná pravidla. Rozemletý čaj se bambusovou lžičkou čašaku vloží do čajové misky čawan. Matcha se postupně zalije vodou o teplotě 65 °C a bambusovou metličkou časen se čaj ručně šlehá do husté pěny.

priprava-tradicni

Pro usuča, jemnější variantu čaje, použijte 2 lžičky čašaku na 70 ml vody a energicky míchejte ve tvaru písmene M.
Pro silnější čaj koiča použijte 3-4 lžičky čašaku na 40 ml vody. Koiča má hutnější konzistenci a míchá se mírným krouživým pohybem.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:
 
Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.