Vanilkový lusk ve skle

 

Pokud porovnáte vůni a chuť vanilky s umělou náhražkou (vanilkovým cukrem), pravděpodobně přestanete vanilkový cukr používat. Výhodou pravé vanilky je možnost opakovaného použití - kapsli necháte v cukru několik dní, pak ji umyjete a znovu použijete. Můžete ji také znovu použít po ochucení mléka nebo studených omáček.

Neobsahuje alergeny.
Složení: 100% vanilka.
Skladování: Skladujte na suchém místě při teplotě do 22 °C a relativní vlhkosti do 70 %.

Dostupnost Skladem (>10 ks)
Měrná cena 59 Kč / 1 ks
59 Kč
   
Kód produktu 03607
Kategorie Koření, mouky
 

 

Smetanově sladké aroma s tóny lékořice se v západní kuchyni používá téměř výhradně na mléčné pokrmy. Ti, kteří mléko příliš nemusí, mohou rozřezaný vanilkový lusk položit také na nakrájené ovoce a to pak s troškou másla upéct v troubě.

Neobsahuje alergeny.
Složení: 100% vanilka.
Skladování: Skladujte na suchém místě při teplotě do 22 °C a relativní vlhkosti do 70 %.

Hmotnost 0.1 kg

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole: