Popis
.
Vhodný k plátkování krůty, pečeně, šunky, hovězího carpaccia
Délka rukojeti: 127 mm
Délka čepele: 208 mm
Celková délka: 335 mm
Hmotnost: 160 g
Tvrdost: HRC 56-58
Doporučení a údržba:
Nůž plátkovací 210 mm z japonské oceli AUS-8, nikdy neumývejte v myčce na nádobí. Pro zachování ostrosti nůž ručně omyjte a ihned osušte.
Nepoužívejte japonský nůž ke krájení tvrdých a zmražených potravin. Může dojíte ke zlomení ostří, nebo vylomení jeho části.
Nepožívejte nůž jako páčidlo a vyvarujte se jeho ohýbání.
Chraňte nůž a jeho ostří před pádem, nebo nárazem.
Pokud víte, že nůž z oceli AUS-8 nebudete delší dobu potřebovat je vhodné ho potřít olejem a zabalit do hadříku, nebo novin.
Nůž ukládejte na bezpečné místo a chraňte před dětmi !
.
Hmotnost | 0.4 kg |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.