• 1 z 2
 

Nůž Santoku 170 mm (XL-1011)

 

Tento japonský nůž Santoku je určen pro profesionální prostředí. Má proto standardní a s ohledem na ergonomicky vlastnosti ověřený design.

SANTOKU je výborný při práci s masem, rybami, zeleninou a ovocem. Nepřekonatelné vlastnosti nože oceníte například při krájení cibule. Ostrost čepele zajistí minimální únik tekutiny a vaše pokrmy budou plné šťávy a vitamínů. Široká čepel a rukojeť s trojím nýtováním Vám poskytne tu nejlepší kontrolu při řezání a krájení.

.

Dostupnost Skladem (4 ks)
950 Kč
   
Kód produktu 000080
Kategorie Kuchyňské nože na sushi
 

Japonský kuchyňský nůž Santoku 170 mm

Nůž Santoku je bezohledný kuchyňský válečník, který je připraven na všechna vaše přání. Japonské slovo "santoku" se zhruba označuje jako "tři ctnosti", což svědčí o všestrannosti tohoto nožového stylu a druhu řezů, které vyniká (řezání, rozkrájení a mletí). Čepel je obvykle kratší než kuchařský nůž s výrazně odlišnou geometrií. Nůž Santoku je často prohlašován za fúzi mezi šéfkuchařským nožem a nakiri, což vám přináší výhody obou zmíněných. Vyšší faseta snižuje tření, krájení je tak přesnější.

Délka rukojeti:        120 mm
Délka čepele:          170 mm
Celková délka:        285 mm
Hmotnost:                 90 g

Nůž Santoku 170 mm má ostří z japonské nerezové oceli, která je velmi odolná proti korozi. Rukojeť západního stylu je vyrobena z antibakteriálního ABS plastu - ergonomicky tvarovaná a navržena pro vynikající ruční ovládání.

Hmotnost 0.3 kg

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole: