Nůž Santoku 170 mm

 

Tento japonský nůž Santoku je určen pro profesionální prostředí. Má proto standardní a s ohledem na ergonomicky vlastnosti ověřený design.

SANTOKU je výborný při práci s masem, rybami, zeleninou a ovocem. Nepřekonatelné vlastnosti nože oceníte například při krájení cibule. Ostrost čepele zajistí minimální únik tekutiny a vaše pokrmy budou plné šťávy a vitamínů. Široká čepel a rukojeť s trojím nýtováním Vám poskytne tu nejlepší kontrolu při řezání a krájení.

.

Dostupnost Skladem (10 ks)
950 Kč
   
Kód produktu 000080
Kategorie Kuchyňské nože na sushi
 

Japonský kuchyňský nůž Santoku 170 mm

.

Nůž Santoku je bezohledný kuchyňský válečník, který je připraven na všechna vaše přání. Japonské slovo "santoku" se zhruba označuje jako "tři ctnosti", což svědčí o všestrannosti tohoto nožového stylu a druhu řezů, které vyniká (řezání, rozkrájení a mletí). Čepel je obvykle kratší než kuchařský nůž s výrazně odlišnou geometrií. Nůž Santoku je často prohlašován za fúzi mezi šéfkuchařským nožem a nakiri, což vám přináší výhody obou zmíněných. Vyšší faseta snižuje tření, krájení je tak přesnější.

Délka rukojeti:        120 mm
Délka čepele:          170 mm
Celková délka:        285 mm
Hmotnost:                 90 g

Nůž Santoku 170 mm má ostří z japonské nerezové oceli, která je velmi odolná proti korozi. Rukojeť západního stylu je vyrobena z antibakteriálního ABS plastu - ergonomicky tvarovaná a navržena pro vynikající ruční ovládání.

Hmotnost 0.3 kg

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole: