Kuzu kořenový škrob bio 50g

 

BIO Kuzu kořenový škrob je vynikající přírodní přípravek k zahušťování pokrmů a dezertů.

Dostupnost Skladem (7 ks)
110 Kč
   
Kód produktu 8268
Kategorie Ostatní dochucovadla
 
  • Kuzu je tradiční japonský produkt. Pro velký obsah kvalitního škrobu se kuzu používá hlavně jako zahušťovadlo.
  • Kuzu se získává z kořene rostliny Pueraria lobata – vinný keř, který původem pochází z Japonska.
  • Použití: Použijte do polévek, omáček a pudinků, jimž dodává unikátní hladkou konzistenci.
  • Složení: kořen kuzu* (*produkt kontrolovaného ekologického zemědělství)
  • Skladování: Skladujte v suchu a chladu. Chraňte před přímým slunečním zářením.
  • Návod k přípravě: Na jeden šálek tekutiny rozpusťte asi 1–2 lžičky kuzu, rozpusťte ve studené vodě, a poté přidejte do polévek, omáček, pudinků a za stálého a pomalého míchání vařte na mírném plameni, dokud nezprůhlední (asi 2-3min)

 

SLožení: škrob z kořene kuzu bio

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:
Bezpečnostní kontrola