Popis
- Kuzu je tradiční japonský produkt. Pro velký obsah kvalitního škrobu se kuzu používá hlavně jako zahušťovadlo.
- Kuzu se získává z kořene rostliny Pueraria lobata – vinný keř, který původem pochází z Japonska.
- Použití: Použijte do polévek, omáček a pudinků, jimž dodává unikátní hladkou konzistenci.
- Složení: kořen kuzu* (*produkt kontrolovaného ekologického zemědělství)
- Skladování: Skladujte v suchu a chladu. Chraňte před přímým slunečním zářením.
- Návod k přípravě: Na jeden šálek tekutiny rozpusťte asi 1–2 lžičky kuzu, rozpusťte ve studené vodě, a poté přidejte do polévek, omáček, pudinků a za stálého a pomalého míchání vařte na mírném plameni, dokud nezprůhlední (asi 2-3min)
SLožení: škrob z kořene kuzu bio
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář