› asijské potraviny › Polévky, Miso
« 1 2 3 »
Stránka 2 z 3 - 42 položek celkem
Miso - sójová pasta je základní přísada tradiční japonské kuchyně. Dnes je každodenně využívána na celém světě v makrobiotické stravě.
Hnědá "genmai miso" pasta s lokální recepturou z z neloupané rýže natural a sóji od české firmy Kojibakers. Je vhodná jako polévkový základ a univerzální dochucovadlo v BIO kvalitě. Pasta je nahrubo mletá, za studena kvašená, nepasterovaná.
Za studena kvašená nepasterovaná mugi miso pasta v BIO kvalitě z ječmene a sóji od české firmy Kojibakers. Je vhodná jako polévkový základ a univerzální dochucovadlo v BIO kvalitě. Pasta je nahrubo mletá, za studena kvašená, nepasterovaná.
Světlá "shiro miso" pasta s lokální recepturou z kulatozrnné rýže a sóji od české firmy Kojibakers. Je vhodná jako polévkový základ a univerzální dochucovadlo v BIO kvalitě. Pasta je jemně mletá, za studena kvašená, nepasterovaná.
Instantní nudlová polévka – pálivá.
Výborná polévka s vynikajicími nudlemi s příchutí korejského kimči.
Instantní nudlová polévka s kimchi příchutí.
Velice chutná polévka s výtečnými nudlemi.
Velice chutná pikantní polévka s výtečnými nudlemi světoznámé značky SHIN RAMYUN, bez glutamátu a transmastných kyselin.
Výborná zeleninová nudlová polévka., bez přidaných glutamátů.
Japonská instantní polévka Miso a nudlemi ramen.
Nastavení