Popis
Je pevnější, lze tedy použít na letní (nesmažené) i smažené závitky.
Náš tip: Je výbornou alternativou mořské řasy při výrobě maki sushi. Rýžový papír lehce namočíme do teplé vody, položíme na desku ideálně plastovou (ne na rolovací podložku), posypeme černým sezamem nebo třeba nakrájeným koprem. Pak rozprostřeme teprve půl centimetrovou vrstvu ochucené sushi rýže od levého okraji k pravému a rýži dáme jen do 2/3 výšky papíru. Doprostřed rýže dáme 2 ingredince (losos a okurku), přidáme proužek wasabi a opatrně zamotáme. Papír lehce stahujeme - je elastický, proto v tomto případě nemotáme pomocí rolovací podložky. Pak nakrájíme na jednotlivé kousky sushi. Maki sushi v rýžovém papíru je i skvělou variantou pro konzumentu, co nemohou nebo nechtějí jíst mořskou řasu.
Velikost:22 cm
Obsah: 400g
Země původu: Vietnam
Hmotnost | 0.4 kg |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.