› Sushi ingredience
« 1 ... 8 9 10
Stránka 10 z 10 - 177 položek celkem
Sezam se používá i k výrobě sushi. Je výborným zdrojem vápníku, železa, zinku, draslíku, vitaminu E, B a karotenu.
Obdarujte své blízké dárkovým poukazem v hodnotě 500 Kč.
Poukaz můžeme zastat elektronicky nebo poštou.
Obdarujte své blízké dárkovým poukazem v hodnotě 1000 Kč.
Zaplacený poukaz přijde automaticky do emailu. PROSÍM, OBJEDNÁVEJTE JEN 1 POUKAZ!!! Pokud máte zájem o více poukazů, objednejte každý zvlášť , v opačném případě by oba poukazy měly stejný kód, muselo by se opravovat.
Velké balení sójové omáčky značky Kikkoman vhodné pro restaurace a další gastropodniky.
Zelená řasa Wakame je tradiční japonskou surovinou s využitím jak v japonské kuchyni tak i medicíně. Díky velkému obsahu živin je vhodná pro speciální diety. Používá se při přípravě polévky Miso nebo zeleninového salátu Wakame. Je již nakrájená na malé kousky, jen namočíte a použijete.
Pikantní arašídy ve wasabi. Výborná pochutina k alkoholu, k zpestření rautů.
Japonská wasabi pasta se skutečným wasabi.
Mořská sůl s kouřovou chutí, která je získána poctivým uzením na bukovém dřevě.
Ochutnejte pravou přírodní japonskou sójovou omáčku Kikkoman se sníženým obsahem soli o 43%. Díky pomalé a čistě přírodní fermentaci je zajištěna nejvyšší jakkost s ohledem na tu nejlepší chuť. Praktické a cenově velmi výhodné 1l balení. Pozor neobsahuje přidaný glutamát ani éčka!
Ochutnejte pravou přírodní japonskou sójovou omáčku Kikkoman se sníženým obsahem soli o 43%. Díky pomalé a čistě přírodní fermentaci je zajištěna nejvyšší jakost s ohledem na tu nejlepší chuť. Díky dekorační konvičce s kapátkem můžete šetrně přidávat do jídel. Pozor neobsahuje glutamát ani éčka!
Sójová omáčka s vůni česneku a s pikantní chutí. Používá se na hotová jídla.
Tradiční nakládaná žlutá ředkev k přípravě sushi.
Panko je speciální "strouhanka", kterou používají v Asii. Obalované a osmažené potraviny jsou křupavější a méně nasáklé tukem oproti "české" strouhance.
Nastavení