› Sushi ingredience
« 1 ... 8 9 10
Stránka 10 z 10 - 173 položek celkem
Jemné tofu v tetrapakovém obalu - trvanlivé - pevné, pro výrobu dezertů, omáček i do miso polévek a jiných slaných pokrmů.
Růžový zázvor - velmi často se s ním setkáte v pravých sushi restaurantech nebo v tzv. running sushi barech. Růžový zázvor slouží k neutralizaci chuti mezi jednotlivými kousky sushi. Zkrátka abyste si dokázali vychutnat každé sousto, kde jsou například různé typy ryb, zázvor Vám jednoduše neutralizuje chuťové pohárky a Vy si tak můžete každé sousto naplno vychutnat.
Sriracha Mayo je kombinací omáčky sriracha s majonézou, díky této kombinaci je omáčka o něco méně pálivější a jemnější než klasická sriracha.
Vhodná k namáčení a k přípravě omáček k masu a zeleninovým salátům.
Obdarujte své blízké dárkovým poukazem v hodnotě 500 Kč.
Poukaz můžeme zastat elektronicky nebo poštou.
Obdarujte své blízké dárkovým poukazem v hodnotě 1000 Kč.
Zaplacený poukaz přijde automaticky do emailu. PROSÍM, OBJEDNÁVEJTE JEN 1 POUKAZ!!! Pokud máte zájem o více poukazů, objednejte každý zvlášť , v opačném případě by oba poukazy měly stejný kód, muselo by se opravovat.
Zelená řasa Wakame je tradiční japonskou surovinou s využitím jak v japonské kuchyni tak i medicíně. Díky velkému obsahu živin je vhodná pro speciální diety. Používá se při přípravě polévky Miso nebo zeleninového salátu Wakame. Je již nakrájená na malé kousky, jen namočíte a použijete.
Japonská wasabi pasta se skutečným wasabi.
Mořská sůl s kouřovou chutí, která je získána poctivým uzením na bukovém dřevě.
Japonská sójová omáčka bez lepku.
Sójová omáčka s vůni česneku a s pikantní chutí. Používá se na hotová jídla.
Panko je speciální "strouhanka", kterou používají v Asii. Obalované a osmažené potraviny jsou křupavější a méně nasáklé tukem oproti "české" strouhance.
Nastavení