› Sushi ingredience
« 1 ... 7 8 9 10 »
Stránka 9 z 10 - 166 položek celkem
Balení rýžového papíru vhodného na výrobu asijských jarních závitků na smažení.
Velmi kvalitní a chutné tuňákové kousky z tuňáka pruhovaného ve slunečnicovém oleji.
Jemné tofu v tetrapakovém obalu - trvanlivé - pevné, pro výrobu dezertů, omáček i do miso polévek a jiných slaných pokrmů.
Sriracha Mayo je kombinací omáčky sriracha s majonézou, díky této kombinaci je omáčka o něco méně pálivější a jemnější než klasická sriracha.
Vhodná k namáčení a k přípravě omáček k masu a zeleninovým salátům.
Korejská majonéza vhodná do sushi, poke misek, onigiri, pomazánek a dalších pokrmů.
Sezam se používá i k výrobě sushi. Je výborným zdrojem vápníku, železa, zinku, draslíku, vitaminu E, B a karotenu.
Obdarujte své blízké dárkovým poukazem v hodnotě 500 Kč.
Poukaz můžeme zastat elektronicky nebo poštou.
Obdarujte své blízké dárkovým poukazem v hodnotě 1000 Kč.
Zaplacený poukaz přijde automaticky do emailu. PROSÍM, OBJEDNÁVEJTE JEN 1 POUKAZ!!! Pokud máte zájem o více poukazů, objednejte každý zvlášť , v opačném případě by oba poukazy měly stejný kód, muselo by se opravovat.
Rýžový ocet je základní ingredience na sushi. V podstatě slouží ke správnému dochucení rýže. Ta musí mít vyváženou lehce kyselou a jemně nasládlou chuť. Té docílíte tak, že po jejím uvaření rýži pozvolna prochladíme mícháním, necháme ji chvilku odležet a poté ji dochutíme připraveným rýžovým octem.
Zelená řasa Wakame je tradiční japonskou surovinou s využitím jak v japonské kuchyni tak i medicíně. Díky velkému obsahu živin je vhodná pro speciální diety. Používá se při přípravě polévky Miso nebo zeleninového salátu Wakame. Je již nakrájená na malé kousky, jen namočíte a použijete.
Nakládaný zázvor - velmi často se s ním setkáte v pravých sushi restaurantech nebo v tzv. running sushi barech. Zázvor slouží k neutralizaci chuti mezi jednotlivými kousky sushi. Zkrátka, abyste si dokázali vychutnat každé sousto, kde jsou například různé typy ryb, zázvor Vám jednoduše neutralizuje chuťové pohárky a Vy si tak můžete každé sousto naplno vychutnat.
Tento sezam je již opražený, ušetříte si tak nervy a čas:). Je výborným zdrojem vápníku, železa, zinku, draslíku, vitaminu E, B a karotenu.
Růžový zázvor - velmi často se s ním setkáte v pravých sushi restaurantech nebo v tzv. running sushi barech. Růžový zázvor slouží k neutralizaci chuti mezi jednotlivými kousky sushi. Zkrátka abyste si dokázali vychutnat každé sousto, kde jsou například různé typy ryb, zázvor Vám jednoduše neustralizuje chuťové pohárky a Vy si tak můžete každé sousto naplno vychutnat.
Japonská wasabi pasta se skutečným wasabi.
Mořská sůl s kouřovou chutí, která je získána poctivým uzením na bukovém dřevě.
Japonská sójová omáčka bez lepku.
Ochutnejte pravou přírodní japonskou sójovou omáčku Kikkoman se sníženým obsahem soli o 43%. Díky pomalé a čistě přírodní fermentaci je zajištěna nejvyšší jakost s ohledem na tu nejlepší chuť. Díky dekorační konvičce s kapátkem můžete šetrně přidávat do jídel. Pozor neobsahuje glutamát ani éčka!
Nastavení