Popis
Sushi rýže Miyuki - Balení 1kg
Základní surovina pro výrobu sushi
Říká se, že chcete-li umět připravit sushi jako japonský mistr, tak je třeba naučit se pracovat s rýží. Vybrat ten správný typ rýže často bývá pro mnohé oříšek. Samotné rýže je několik druhů ale my jsme pro Vás vybrali podle nás a našich zkušeností z praxe tu nejlepší.
Sushi rýže Rhee Chun se vyznačuje vysokou kvalitou a má tu správnou lepivost, která je pro přípravu sushi neméně důležitá.
Příprava
Vařením:
Rýži důkladně propereme ve studené vodě. V poměru na 1 šálek rýže přidáme 1,2 šálku vody. Přivedeme k varu, vaříme cca 15 minut. Po uvaření ji necháme ještě 10 minut pod poklicí, pak dochucujeme ochuceným ocet (rýžový ocet, cukr a sůl), rýže lehce slepená ale křehká a nadýchaná.
Skladování a složení
Hmotnost: 1kg
Skladujte v suchu a temnu.
Vyrobeno: Itálie
Hmotnost | 1.1 kg |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.