› asijské potraviny › Dochucovadla
« 1 ... 8 9 10 11 »
Stránka 10 z 11 - 195 položek celkem
Přirozeně fermentovaná extra sladká sójová omáčka Kikkoman je perfektní kuchyňské nebo stolní koření. Jejími charakteristickými vlastnostmi jsou průhledná, červenohnědá barva, nezaměnitelné aroma a sladká chuť.
Přirozeně fermentovaná sladká sójová omáčka Kikkoman je perfektní kuchyňské nebo stolní koření. Jejími charakteristickými vlastnostmi jsou průhledná, červenohnědá barva, nezaměnitelné aroma a příjemně sladká chuť.
Růžová hrubozrnná kamenná sůl z podhůří Himálaje. Hodí se na finální doladění vašich mistrovských pokrmů, nebo také do mlýnků.
Mořská sůl vysoké kvality ve vločkách.
Tahini pasta nebo máslo je připravené z rozdrcených sezamových semínek.
Tahini pasta nebo máslo je připravené z rozdrcených sezamových semínek. Zdravá vatianta čokoládové pomazánky.
Omáčka z koncentrovaného tamarindu se semeny k výrobě marmelád, past, marinád.
Pasta z koncentrovaného tamarindu se semeny k výrobě marmelád, past, marinád.
Tamarindová pasta se obvykle smísí s vodou a přecedí se za použití výsledné tamarindové šťávy. Do tamarindu se nepřidávají žádné umělé přísady.
Kuličky škrobu z hlíz manioku.
100% kuličky škrobu z hlíz manioku.
Tapioková mouka k výrobě asijských specialit.
V Česku smažená jídla milujeme. Smažíme různá masa i zeleninu na mnoho způsobů. Co ale zkusit směs, se kterou smaží v Asii.. Tempura je speciální obalovací směs, která se perfektně hodí na obalování například kuřecího masa, zeleniny, krevet a ryb. Vyzkoušejte a usmažte si to do křupavé zlatavě nadýchané krusty.
Nastavení