› asijské potraviny › Dochucovadla
« 1 2 3 4 ... 12 »
Stránka 2 z 12 - 206 položek celkem
Jak vypadá a chutná nejoblíbenější mexické chilli? Jako sušené švestky! Ancho jsou tmavě fialovou až černou sušenou verzí papriček Poblano a rozemleté na jemný prášek nabízí v kuchyni široké využití. Mají zemitou a jemně nasládlou švestkovo-rozinkovou chuť a z každého jídla vykouzlí příjemně pikantní záležitost, kterou s chutí ocení i úplní chilli začátečníci.
Papričky typické pro asijskou kuchyni, říká se jim také pyri - pyri.
Papričky Habanero jsou typické pro oblast karibiku, jsou populární v Mexiku a na Kubě.
Namletý prášek z aromatických Chipotle, jež jsou nezaměnitelné pro svou výraznou kouřovou vůni, kterou zkrátka musíte zažít na vlastní čichové buňky. Uzenou chuť se sladkými podtóny čokolády a ořechů získávají tyto sušené verze plně zralých papriček Jalapeño díky pekanovému dřevu, na kterém udí.
Obyčejné mleté paprice v kuchyni odzvonilo! Jemný prášek z rudých papriček Kashmiri dodá každému jídlu sytě červenou barvu, vůni s nádechem orientálního indického koření a hravou pikantnost. Kashmiri jsou ve světě pro svou barvu a mírnou pálivost velice oblíbené a žádané. Mají navíc lehce ovocnou a sladkou chuť s kouřovými a zemitými podtóny.
Chutney nebo-li čatní z manga na sladkokyselý způsob přípravy jídel.
Japonská majonéza.
Kari pasta vhodná pro přípravu asijských jídel bez konzervantů a dochucovadel.
Kari pasta vhodná pro přípravu asijských jídel.
Červená kari pasta- kořenící přípravek.
Massaman, neboli muslimské kari, je ovlivněno arabskými a indickými kořeny. Pasta je tak hustější a sladší.
Thajská kari pasta Massaman.
Kari pasta vhodná pro přípravu asijských jídel. Bez glutamátů a jiných dochucovadel, dle originální thajské receptury.
Zelená kari pasta značky Cock Brand
Kari pasta vhodná na přípravu asijských jídel bez konzervačních látek a dochucovadel.
Nastavení