› Sushi ingredience
« 1 2 3 4 ... 10 »
Stránka 2 z 10 - 171 položek celkem
Obdarujte své blízké dárkovým poukazem v hodnotě 500 Kč.
Zaplacený poukaz přijde do emailu.
Exkluzivní kousky lososa v jemně pikantní rajčatové omáčce s kari. Značka Franz Josef Kaiser nabízí vždy jen produkty té nejvybranější kvality a chuti, jaké můžete v obchodě najít.
Mražený produkt. Vyzvedněte osobně v Rájci- Jestřebí (jižní Morava) a nebo můžeme odeslat s chladící vložkou, případně ve speciálním boxu. Produkt přijde chlazený. Odesíláme po-čt, v tomto případě zvolte dopravu "Mražené (přijde chlazené) - PPL".
Surimi tyčinky v délce 9cm, ideální do maki rolek.
Kimchi set s originálním receptem. Set obsahuje: Rybí omáčku premium 200ml, rýžovou mouku 400g, chilli vločky Gochugaru 100g.
Set je cenově zvýhodněn oproti nákupu jednotlivých surovin.
Pražené řasy NORI GOLD jsou velmi kvalitní řasy. Mají tmavší zelenou barvu, jsou rovnoměrně husté a hladké. Jsou velmi kvalitní. Tyto pražené řasy jsou lahodné, mají jemnou, lehce nasládlou chuť a nemají výraznou příchuť. Jsou také velmi křupavé, a pokud se s nimi správně zachází, zachovají si svou křupavost až do vypotřebování balení.
Exkluzivní kousky lososa v jemně pikantní hořčičné omáčce. Značka Franz Josef Kaiser nabízí vždy jen produkty té nejvybranější kvality a chuti, jaké můžete v obchodě najít.
Sriracha Mayo je kombinací omáčky sriracha s majonézou, díky této kombinaci je omáčka o něco méně pálivější a jemnější než klasická sriracha.
Vhodná k namáčení a k přípravě omáček k masu a zeleninovým salátům.
Poke je havajské sushi, kde jsou všechny ingredience čerstvé a servírují se přímo do misky. Pro tento pokrm se používá také název sushi bowl. do Misky můžete nakombinovat rýži, čerstvou zeleninu, syrovou rybu. Vhodná je kombinace i s ovocem, či s hovězí svíčkovou. Celou misku zakápněte pikantní omáčkou Kikkoman Poke, která se složená z kvalitní sójové omáčky s opečeným sezamovým olejem a nádechem citrónové šťávy.
Již hotový namíchaný rýžový ocet (jinak Sushisu), který přidáte do uvařené sushi rýže.
Růžový zázvor - velmi často se s ním setkáte v pravých sushi restaurantech nebo v tzv. running sushi barech. Růžový zázvor slouží k neutralizaci chuti mezi jednotlivými kousky sushi. Zkrátka aby jste si dokázali vychutnat každé sousto, kde jsou například různé typy ryb, zázvor Vám jednoduše neutralizuje chuťové pohárky a Vy si tak můžete každé sousto naplno vychutnat.
Kaviár Masago jsou jikry z huňáčka severního. Krásně ozdobí sushi drobnými kuličkami.
Pražené Řasy PREMIUM NORI GOLD, jsou nezbytnou ingrediencí pro přípravu japonského sushi ale i dalších tradičních japonských jídel. Tato potravina je bohatá na přírodní jód a vitamíny A, B, C a další. Zabraňuje usazování cholesterolu v cévách. Jsou křupavější, křehčí a lahodnější oproti nepraženým Nori.
Růžový zázvor - velmi často se s ním setkáte v pravých sushi restaurantech nebo v tzv. running sushi barech. Růžový zázvor slouží k neutralizaci chuti mezi jednotlivými kousky sushi. Zkrátka abyste si dokázali vychutnat každé sousto, kde jsou například různé typy ryb, zázvor Vám jednoduše neutralizuje chuťové pohárky a Vy si tak můžete každé sousto naplno vychutnat.
Sezam se používá i k výrobě sushi. Je výborným zdrojem vápníku, železa, zinku, draslíku, vitaminu E, B a karotenu.
Poukaz můžeme zastat elektronicky nebo poštou.
Ochutnejte pravou přírodní japonskou sójovou omáčku Kikkoman. Díky pomalé a čistě přírodní fermentaci je zajištěna nejvyšší jakost s ohledem na tu nejlepší chuť. Díky tomuto balení si budete moct stále dolívat svoji nádobku na sojovou omáčku. Navíc je 1l balení velmi cenově výhodné.
Ochutnejte pravou přírodní japonskou sójovou omáčku Kikkoman se sníženým obsahem soli o 43%. Díky pomalé a čistě přírodní fermentaci je zajištěna nejvyšší jakost s ohledem na tu nejlepší chuť. Díky dekorační konvičce s kapátkem můžete šetrně přidávat do jídel. Pozor neobsahuje glutamát ani éčka!
Rýžový ocet je základní ingredience na sushi. V podstatě slouží ke správnému dochucení rýže. Ta musí mít vyváženou lehce kyselou a jemně nasládlou chuť. Té docílíte tak, že po jejím uvaření rýži pozvolna prochladíme mícháním, necháme ji chvilku odležet a poté ji dochutíme připraveným rýžovým octem.
Nastavení